CINE FÒRUM: PROMISING YOUNG WOMAN (2020)

divendres 26 de novembre

a les 19 h

Activitat subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la COVID-19. Serà imprencindible l’ús de mascareta en tot moment mentre s’estigui dins de l’espai, així com el manteniment de la distància de seguretat. L’organització regularà, en cas necessari, l’entrada a l’espai per tal d’evitar aglomeracions.

Amb motiu del 25N (Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones), des del Servei de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Viladecans, s’organitza el següent:

19.30 h – Projecció de la pel·lícula Promising Young Woman (Una joven prometedora) de Emerald Fennell en versió doblada al castellà.
21.30 h – Col·loqui a càrrec de Eulàlia Iglesias Huix, periodista especialitzada en cinema i audiovisuals, professora a la Universitat Rovira i Virgili. També col·labora com a crítica de cinema i televisió al diari Ara, a les revistes Fotogramas i Caimán-Cuadernos de Cine, i a la publicació Rockdelux, entre d’altres.

 

…i crispetes GRATUÏTES!!

 

Janire Zurbano (Cinemanía): “Apabullante debut de Fennell, un alegato retorcido, estimulante y feminista […]. Una rape and revenge atípica, visceral y provocativa, híbrido entre el thriller y la comedia negra, que resulta tan real que aterra”.

 

Sinopsi

Cassie tenia un brillant futur per davant fins que un desagradable incident va truncar la seva carrera. Ara res en la seva vida és el que sembla: és intel·ligent, audaç i viu una doble vida de nit. Cassie té l’oportunitat d’esmenar tot el que no va sortir bé en el seu passat… venjant-se dels culpables.

Sol.licitud de plaça

Inscripcions tancades.