PIDCES

El “PIDCES” és el Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària, coordinat des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Viladecans.

Per facilitar la comunicació, l’anomenarem també “El punt als Instituts”.

Des de Joventut anteriorment, oferíem aquest servei, que amb els anys s’acabà perdent. Aquest curs tenim la intenció de recuperar-lo, ja que permet acostar la informació i dinamització juvenil als Instituts de Viladecans. Els PIDCES són un espai d’atenció presencial estable, situats als centres docents, que posen a l’abast dels joves tot un seguit de recursos informatius i un conjunt d’accions i estratègies per promoure la seva participació.

El PIDCES es trobarà present en tots els instituts i centres amb educació secundària de la ciutat que així ho sol·licitin, de manera quinzenal, durant l’estona d’esbarjo. Una persona de l’equip de Joventut serà la referent i dinamitzadora del projecte, acudint als centres educatius en l’horari d’esbarjo. El punt d’informació i dinamització, es durà a terme amb un taulell/cartellera d’informació en el mateix pati/terrat de l’Institut i posarà el focus en els alumnes que es troben a 3r i 4t d’ESO i a batxillerat, tot i que també centrarà accions en l’alumnat de la primera etapa de l’ESO.

 

 

DEMANA CITA