MONOGRÀFICS SOCIOLABORALS

Dimecres 22 de setembre

18:00 h.

L’Ajuntament de Viladecans i l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB subvencionen aquesta formació destinada als i les joves per millorar les seves competències sociolaborals.

A càrrec de la tècnica del Punt Laboral Jove de Viladecans.

ESTRATÈGIES PER SUPERAR LA DISCRIMINACIÓ LABORAL EN LA CERCA DE FEINA
Dc. 22 de setembre de 18 a 20 h.

Conèixer els estereotips, prejudici i discriminació de les persones joves en el mercat laboral i aprendre tècniques per a rebatre, sortejar i afrontar situacions de discriminacions en el procés de recerca de feina.

 

MINDFULNESS I OCUPABILITAT
Dc. 29 de setembre de 18 a 20 h.

Treballarem competències relacionades a l’autoconeixement, a l’atenció plena i la seva aplicació per regular estats emocionals relacionats amb el neguit en la cerca de feina. Desenvolupar la capacitat d’observar, de donar respostes vers reaccionar, d’actuar en consciència i d’apropar-se a l’experiència amb amabilitat, curiositat i saviesa.

 

COACHING, AUTOCONEIXEMENT, MOTIVACIÓ I RECURSOS PER UN MILLOR POSICIONAMENT PROFESSIONAL
Dv. 08 i 15 d’octubre de 18 a 20 h.

Posar en marxa tots els processos necessaris per desenvolupar capacitats de Automotivació per emprendre tot allò que ens proposem. Conèixer el funcionament del cervell per poder discernir i aprendre el pas bàsic entre la emoció i la acció final. El pensament conscient i positiu ens proporciona els recursos necessaris, per emprendre accions coherents amb els propis desitjos i la nostra realitat. Aprendre a tenir en compte la actitud com a base del nostre benestar.
Descobrirem i cultivarem eines i habilitats, per enfrontar reptes i situacions de conflicte amb les emocions que ens produeixen. Anirem pas a pas per conèixer com es van generant situacions d’impulsivitat o frustració (ira, estres, ansietat..), i com reconduir-les a través dels espais de calma.

 

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL, HABILITATS SOCIALS I GESTIÓ PERSONAL
Dc. 6, 13 i 20 d’octubre de 18 a 20 h.

Prendre consciencia de la importància de les emocions en les nostres vides. Centrarem el focus en les quatre emocions bàsiques (alegria, tristor, por, ràbia) i quina informació ens aporten. Conèixer les necessitats fonamentals que estan sense cobrir darrere de les emocions.
Donar importància a l’autoconeixement como a base de la nostra intel·ligència emocional. Allò que sé de mi determina les meves relacions internes i externes. Aprendrem a relacionar-nos d’un altra manera amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn, des de el propi coneixement del que em motiva o em paralitza.

 

Sol.licitud de plaça

Tipus d'entradas Places
MINDFULNESS I OCUPABILITAT
COACHING, AUTOCONEIXEMENT, MOTIVACIÓ I RECURSOS
INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL, HABILITATS SOCIALS I GESTIÓ PERSONAL
Home
Dona
Altres