MONOGRÀFICS SOCIOLABORALS DE NOVEMBRE

Divendres 05 de novembre

18:00 h.

L’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana subvencionen aquesta formació per millorar les seves competències sociolaborals dels joves.

A càrrec de la tècnica del Punt Laboral Jove de Viladecans.

PLANIFICACIÓ EN LA CERCA DE FEINA (4 hores)
Dv. 5 i 12 de novembre de 18 a 20 h.

Una mala planificació en la cerca de feina pot venir acompanyada de falta de resultats, i una sensació de desesperació que pot afectar-nos augmentant les nostres inseguretats i debilitant la nostra autoestima.

En aquest taller realitzarem una planificació estructurada, que ens serveixi per fer una recerca d’informació, recerca d’oportunitats, iniciativa i riscos calculats.

 

IDENTIFICACIÓ DE COMPETÈNCIES (2 hores)
Dc. 10 de novembre de 18 a 20 h.

Reconeixem les nostres competències personals entenen que el coneixement acumulat amb els nostres estudis, nomes son una part dintre de l’univers professional i que aquestes competències ens poden ajudar a respondre davant de diferents activitats o tasques dintre del mon laboral.

Descobrim com aprendre a fer fent i quines de les nostres intel·ligències es poden fer d’empenta per ajudar-nos a millorar la nostra ocupabilitat i transició al mon laboral.

 

NOUS PERFILS PROFESSIONALS DESPRÉS DE LA COVID (2 hores)
Dc. 17 de novembre de 18 a 20 h.

Descobrirem els diferents canals per a la recerca de feina, actuals i tradicionals i farem la comparativa per tal d’aprofitar les avantatges que ens proporcionen.

Identificarem quins son els mes adients pel nostre àmbit o perfil professional mitjançant el coneixements de les característiques essencials de cada un dels canals.

 

DINÀMICA DE GRUP AMB ÈXIT (2 hores)
Dv. 19 de novembre de 18 a 20 h.

En la actualitat, no es suficient amb rendir i ser competent amb les tasques d’un determinat lloc de treball, cal tenir la capacitat de mediar, persuadir, intercanviar opinions, captar el llenguatge no verbal, ser diplomàtic/a, tenir empatia, etc.

Les dinàmiques de grup son tècniques de discussió que cada vegada mes les empreses en la selecció de determinats perfils. Treballarem la nostra capacitat de defendre les nostres postures, per mostrar la nostra capacitat de negociació, iniciativa, lideratge, i autonomia per poder prendre decisions.

 

NOUS CANALS PER A LA RECERCA DE FEINA (2 hores)
Dc. 24 de novembre de 18 a 20 h.

Descobrirem quins son els nous perfils professionals mes demandats. Farem anàlisis de com han canviat les nostres vides amb la crisis sanitària viscuda arrel de la pandèmia de la Covid.

Farem indagació dels sectors claus en les oportunitats laborals actuals i com accedir a aquests sectors des de el nostre perfil professional.

 

DRETS I DEURES LABORALS, CONTRACTE DE TREBALL I NÒMINA (2 hores)
Dv. 26 de novembre de 18 a 20 h.

Descobreix quins son els teus drets i deures laborals, quins son el mecanismes i organitzacions que recolzen aquests drets i quines son o poden ser les conseqüències d’incomplir els teus deures.

Veurem quins son el tipus de contractes mes comuns i quines son les seves aplicacions, així com els elements principals a tenir en compte; i analitzarem els elements bàsics d’una nòmina.

Sol.licitud de plaça

Tipus d'entradas Places
PLANIFICACIÓ EN LA CERCA DE FEINA
IDENTIFICACIÓ DE COMPETÈNCIES
NOUS PERFILS PROFESSIONALS DESPRÉS DE LA COVID
DINÀMICA DE GRUP AMB ÈXIT
NOUS CANALS PER A LA RECERCA DE FEINA
DRETS I DEURES LABORALS, CONTRACTE DE TREBALL I NÒMINA
Home
Dona
Altres