LUDOTECA: LAS LEYENDAS DE ANDOR (2012)

dissabte 29 d'abril

a partir de les 17:00 h

Ludoteca dinamitzada per l’entitat El Dado Dorado de Viladecans, que aportarà el Lands of Galzyr (2022) de la seva ludoteca particular per complementar la jornada.

Las Leyendas de Andor és un joc de 2 a 4 jugadors, que també es pot jugar en solitari. Dissenyat per Michael Menzel i publicat per Devir en espanyol. Té una durada variable que ronda els 75 minuts.

 

Cadascun dels personatges té la seva particular habilitat. El joc es desenvolupa en un total de 5 Llegendes. Cadascuna d’aquestes us submergeix en una història i us dóna uns objectius a complir per a guanyar la partida. Heu de cooperar entre vosaltres per a superar-les. El joc es caracteritza per ser difícil, en el qual un pas en fals en els moviments dels vostres personatges pot tirar tota la partida a perdre. No obstant això, malgrat tenir-ho tot planificat i dominat el factor sort fa acte de presència en els combats, per la qual cosa no és només qüestió de pensar i analitzar què fer en cada torn. Esteu llestos per a enfrontar-vos al mal que aguaita al regne de Andor? Planifiqueu, controleu el moviment dels vostres enemics i derroteu-los sense pietat.

 

Núm. Jugadors: 2-4 jugadors
Durada: 90 minuts aprox.
Edat: 10+

 

Preu: Activitat gratuïta