LUDOTECA: FAUNA (2008)

dissabte 11 de desembre

de 17 a 20 h

Si la geografia no és el vostre punt fort i us agraden més els animals, però us encanten els jocs de taula on demostrar el setciències que ets, aquest és el vostre joc. Avui juguem a Fauna, un joc de Friedemann Friese.

A càrrec de l’entitat El Dado Dorado, que aportarà jocs de la seva ludoteca particular com el Karekare (2019) per si algú el vol provar.

360 animals en grans cartes esperen als jugadors de Fauna. En cada ronda es presenta un animal amb nom i foto. Els jugadors intenten endevinar el pes, la longitud, l’altura, la longitud de la cua de l’animal i les zones del planeta en les quals viu l’animal.

Una zona del mapa ja ocupada per una fitxa de jugador no pot triar-se una segona vegada. Quan cap jugador vol posar una altra fitxa, la ronda acaba i es realitza la puntuació. Les fitxes en els espais correctes obtenen punts per al jugador corresponent, també les fitxes en el veïnatge directe dels espais correctes obtenen punts. Les fitxes que no guanyen punts queden temporalment fora del joc, per la qual cosa cal tenir en compte el risc.

 

Núm. Jugadors: 2-6 jugadors
Durada: 45-60 minuts aprox.
Edat: +8

 

Sol.licitud de plaça

Home
Dona
Altres