HALLONYADA 2021: DELIRIUM

dissabte 30 d'octubre

a les 18 h

Necessari inscripció prèvia. Pots registrar un màxim de 6 persones per grup (selecciona el torn i el número de persones al formulari de sota).
Espereu la validació de la plaça via correu electrònic per confirmar el teu torn.

El dia de l’activitat has d’estar a Can xic 10 minuts abans de la teva hora d’accés. Si arribes 5 minuts tard, no et podem garantir l’accés.

La multinacional del sector de les begudes energètiques Fizzy Energy fa massa temps que no genera vendes importants dels seus productes. Un dels seus químics crea una beguda energètica anomenada Delirium i l’empresa la llança al mercat sense fer cap mena de control de qualitat per tal d’estalviar diners. En breu començarà amb la seva distribució.

Avui, dissabte 30 d’Octubre, s’està realitzant la presentació d’aquest producte a les oficines de la companyia.

Vosaltres com a influencers de les xarxes socials, heu estat convidats a l’acte per fer-ne promoció! El que no sabeu és que totes les empreses tenen els seus secrets i, potser, la visita no serà tan agradable com us esteu imaginant!

 

Consulta la normativa d’accés a l’activitat aquí. Passatge del terror no recomanat per a menors de 12 anys.

 

NEWS: Aquest any el passatge del terror és gratuït, però per no perdre l’esperit solidari de l’activitat, l’Associació Catalana de Fibrosi Quística participarà amb la instal·lació d’una carpa informativa on podreu fer un donatiu econòmic i participar d’un taller de xapes terrorífiques pels assistents.

 

 

 

Sol.licitud de plaça

No hi ha més places disponibles.