GLITZ + MILK EN CONCERT

dissabte 8 d'octubre

a les 22 h

Concert doble de música en directe.

Regala’t el plaer de gaudir d’un bon concert amb els teus amics i amigues, i de conèixer bandes emergents del panorama local.

Glitz és una banda de Rock Alternatiu de Barcelona, formada per Victor (veus), Juanjo (guitarres), Angel (bateria) i Llonie (baixos), amb estils molt variats, temes propis i experiència en directe. Els 4 integrants han tocat en diverses formacions de Barcelona i tenen influències molt variades que unides sonen amb força i equilibri.

Porten molt temps dedicant-se a compondre. Ara arriba el seu moment i estan preparats!

 

 

 

Nostàlgia futurista, potser és la millor manera de definir el #powergrunge dels barcelonins Milk, dens i enèrgic com el propi líquid al que fa referència. Després dels seus inicis en el 2018 i diversos canvis en la formació, el grup barceloní acaba de finalitzar la gira de presentació del seu primer LP “Fuita From Dead Planet” (Resilient Records, 2021) que els va portar per llocs com Madrid, Sevilla, Granada, Sant Sebastià i per descomptat, Barcelona, deixant molt bones impressions com les que es recullen en paraules de Ricardo Portmán en el blog “Ecos del vinilo” després del seu pas per la madrilenya Moby Dick: “He disfrutado pocos conciertos en mi vida como el suyo y el cuarteto es de esos proyectos a seguir muy de cerca”.

 

 

Preu: Activitat gratuïta