L’ASSASSINAT DEL RELLOTGER DE MÜNSTER

Dissabte 20 de novembre

17:00 - 20:00 h.

Rol en viu per a 6 persones. Haureu de resoldre els objectius que us plantejarà el narrador al començament del joc. Tindreu temps limitat per a acabar el joc i resoldre el misteri. És necessari omplir la fitxa del vostre personatge i caldrà llegir atentament l’ambientació, els suggeriments i les instruccions de la fitxa acuradament.

Una historia de Xavier Lorenzo, creador del rol en viu de Harry Potter de 2020.

 

Ambientació:

Ens trobem al poble de Münster, Alemanya, en plena tardor. Tothom llegeix el diari del dia i la desoladora notícia aterreix a més d’un alemany:

El patriarca de la família de rellotgers més coneguda de Münster ha mort!
A l’hora del tancament de la rellotgeria, van assassinar al senyor Uhrmacher sense forçar l’entrada. La policia alemanya està investigant el cas. Sospiten de diverses persones pròximes al mort, encara que no s’han trobat empremtes dactilars en l’arma del crim. Donem els nostres respectes a la família Uhrmacher per la seva pèrdua.

Han passat uns dies des de la notícia i la policia encara no sap res sobre l’assassí del senyor Uhrmacher.

Després de la vostra jornada, torneu a casa vostra. Entreu per la porta pensant en les vostres coses però… en una taula trobeu un sobre amb el vostre nom. Dintre hi ha una targeta amb una hora, data i una direcció. Es important que assistiu de manera puntual. Al peu de la nota trobeu una frase que diu: “Mantenir en secret la nostra reunió. Gràcies. Ens veiem dissabte.”

 

Suggeriments:

  • Es interessant (no obligatori) anar disfressat del vostre personatge per poder dur a terme el rol en viu.
  • Us demanem coherència alhora de crear els vostres personatges. No volem personatges que hagin escapat de la presó o d’un centre de salut mental, vampirs o fades o el Rey d’Asgard. L’ambientació es realista i per tant el vostre personatge també.

Sol.licitud de plaça

Home
Dona
Altres