CONCERT SOLIDARI PERIFÈRICA

en benefici de Creu Roja Viladecans

17 de desembre a partir de les 19:00 h

Perifèrica és música; música local. Perifèrica s’escriu en femení; és una festa i és solidària. Perifèrica vol ser una trobada; d’amics i amigues, de joves, de ciutadans i ciutadanes compromesos i compromeses amb una necessitat existent. Perifèrica és el teu lloc!

Programació musical amb més de 5 hores de música ininterrompuda a càrrec de:

Marcel  ·  Vallibierna  ·  Vestby  ·  The Lipsticks  ·  Indiana  ·  Rampey  ·  Brainache  ·  Los Brasas  ·  Misión Pajaro  ·  Saytones  ·  Barboots

 

Bar:

Gestionat per l’Agrupament Escolta L’Espiga de Viladecans que, a part de oferir begudes, tindrà a disposició dels assistents entrepans freds i calents a preus populars.

 

Taquilla inversa:

Cada persona pot decidir el que vol pagar abans, durant o després dels concerts. El pagament es podrà fer mitjançant bizum, datàfon o efectiu directament a Creu Roja Viladecans.

Per col·laborar amb la campanya fes click aquí.

 

Creu Roja Joventut duu a terme des de 1992 la Campanya de Joguines, per cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

30 anys després, la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut ha esdevingut un dels referents més importants i solidaris del país, amb més de 26.000 infants atesos i 69.059 joguines repartides arreu del territori català durant la campanya del 2020/2021.

Enguany, Creu Roja Viladecans recaptarà els diners de la taquilla inversa del concert solidari Periférica per comprar joguines noves per repartir entre els infants més desprotegits. Aquestes joguines es compraran exclusivament en tendes locals de Viladecans.

 

Per què una joguina nova?

Tres són les raons.

  1. D’acord amb el principi d’Imparcialitat de la institució, resulta impossible haver de discriminar a algunes persones donant-los joguines de segona mà. Quin criteri s’hauria d’emprar? L’aleatorietat? Les majors o menors simpaties? D’acord amb la forma de veure la campanya de joguines, des de Creu Roja NO HI HA INFANTS DE PRIMERA NI DE SEGONA CATEGORIA, totes mereixen una joguina nova.
  2. La campanya de recollida de joguines suposa un volum enorme. Actualment no es disposa de la infraestructura necessària per rebre joguines de segona mà, garantir que estan en condicions d’ús, netejar-les, preparar-les degudament, etc. Afortunadament existeixen altres entitats que fan aquesta tasca.
  3. Quan es rep una joguina de segona mà sense l’embolcall original, no es pot garantir que compleixi amb les directives en matèria de seguretat i qualitat de la Unió Europea, el segell de seguretat CE.
    D’altra banda tampoc podem saber si el producte és segur, està complet, se n’ha fet un mal ús que l’hagi deteriorat, si és un producte que no està recomanat per a totes les edats, si calen instruccions de muntatge d’ús, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preu: Taquilla inversa (Bizum, datàfon i efectiu).